LEDNET

 

LED UP YOUR CITY

LedNet is hét innovatieve en unieke verlichtingsconcept, bedacht door Alkatech, dat de beleving in en de uitstraling van de stad naar een hoger niveau tilt.

Naast de state-of-the-art technologie is het concept ecologisch, duurzaam en uiterst kostenefficiënt.

Het eerste project onder de noemer 'LedNet' is dat van de Genk-ster.
Wil je hier graag meer over weten?

Smart City

Alle LedNet controllers zijn verbonden met een GPS-satelliet en het internet. Daardoor kan het LedNet platform instructies ontvangen en is het inzetbaar voor verschillende toepassingen.

Zo kan het diverse sensoren uitlezen zoals bijvoorbeeld de luchtkwaliteit of stuurt het andere apparaten aan, … de mogelijkheden zijn oneindig! LedNet is hiermee een onmiskenbare schakel in een smart city architectuur.

Volledig aanpasbaar design

Het LedNet concept maakt het mogelijk om eender welke hardware te gebruiken. Daardoor is het niet gebonden aan esthetische beperkingen.

Een ster, het logo van de stad, … als het bedacht kan worden, kan Alkatech het voor u maken.

Gebruiksvriendelijk

LedNet is draadloos aanstuurbaar vanop afstand. Met slechts één druk op de knop, creëert het eender welke sfeer. Valentijn, carnaval, een voetbalmatch, Kerstmis, … LedNet is inzetbaar voor elk event!

Het concept kan het hele jaar door blijven hangen. Telkens opnieuw sfeerverlichting ophangen en nadien weer afhalen is verleden tijd.

Duurzaam

Zoals de naam doet vermoeden, maakt LedNet gebruik van de laatste nieuwe led technologie. Dat maakt het concept ecologisch, duurzaam en voordelig.

  • Besparing op het energiegebruik tot 80%
  • Besparing op onderhoudskosten tot 90%
  • Lange levensduur
  • In lijn met de energietransitie
  • Slagvast en schokbestendig
  • Koel en veilig

LEDNET IN BEELD

WIL JE GRAAG MEER WETEN OVER DE VOORDELEN VAN LEDNET?